Covid-19

Boeken zonder risico bij Meiden in de Bergen!

Het zijn turbulente en bijzondere tijden. Boek jouw reis zonder zorgen en risico nu er weer maatregelen worden genomen en de inreisbeperkingen in sommige landen worden aangescherpt. De situatie is continu in beweging, kijk daarom voor de meest actuele situatie op de website van de Rijksoverheid.

Wij vinden net als jij dat gezondheid voorop staat. Heel de situatie heeft daarom zowel voor ons als reisorganisatie als voor jullie als reiziger gevolgen. Als bergfanaat die het liefst zo vaak mogelijk in de bergen is, begrijpen we dat dit flexibiliteit van ons allemaal vraagt. Wij gunnen jou alsnog een bergavontuur samen met andere meiden! Daarom vinden we het supertof dat je alsnog mee op avontuur wilt in de bergen en willen we jullie grootste zorg wegnemen:

Gooit Corona roet in het eten en kan de geboekte bergtocht niet doorgaan, dan geldt voor alle reizen dat we 100% van het betaalde bedrag terugbetalen.

Dubbele zekerheid met boeken tijdens Covid-19

Daarnaast is Meiden in de Bergen lid van de garantieregeling STO garant. Nog een zekerheid dat jouw geld veilig is en je jouw reis met een gerust hart kunt boeken. Veranderd een land van kleurcode groen/geel naar kleurcode oranje? Dan kijken we samen of de bergtocht omgeboekt kan worden naar een andere bergtocht of tof weekend. Is er geen passend alternatief? Dan krijg je het al betaalde bedrag teruggestort.

Voor alle bestemmingen van de bergtochten houden wij de specifiek geldende maatregelen goed in de gaten. Daarnaast volgt Meiden in de Bergen bij haar reizen de richtlijnen van het RIVM en het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Op basis van de geldende maatregelen in het land in combinatie met de richtlijnen en het reisadvies zullen wij beslissen of een reis door kan gaan of deze helaas geannuleerd moet worden.

Met een gerust hart je bergavontuur boeken!

Op bergtocht met een geldige QR-code

Afgelopen periode zien we in steeds meer landen in Europa dat er gevraagd wordt om een geldige QR-code (EU Digitaal Corona Certificaat) voor bezoeken aan horeca en bij het gebruik van openbaar vervoer. Meiden in de Bergen volgt hierbij voor haar bergtochten de specifieke maatregelen die in het bestemmingsland gelden. Als deelnemer aan een bergtocht ben je zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste en geldige inreis-en/of vaccinatiedocumenten.

Let op! Tijdens de bergtochten is het niet altijd mogelijk jezelf te laten testen doordat we door de bergen trekken en niet in de buurt van een dorp of stad komen. Een testlocatie bereiken is daarom vaak niet mogelijk.