Micro-avonturen

Micro-avonturen

Micro-avonturen

Samen op avontuur dichtbij huis

#avontuurdichtbij

MIDB Reis icoon

Geen zin om ver te reizen?

Heb je zin er even tussenuit te gaan en samen actief de natuur in te trekken zonder eerst uren te moeten reizen? Dat zijn de micro-avonturen van Meiden in de Bergen wat!
Met deze tripjes in de natuur zoeken we de ‘bergen’ dichterbij huis op.

MIDB Reis icoon

Ontspanning door inspanning

Ontspanning door inspanning. Vergis je niet ook dichterbij huis kan je hoogtemeters maken en zijn er echte kuitenbijters! Wandelen zet je letterlijk in beweging, je gaat merken dat je door actief bezig zijn, mentaal en lichamelijk tot rust komt en alles even los kan laten.
Doe je dit ook nog eens in de natuur dan heeft het een nog groter positief effect op je algehele welzijn.

Samen genieten

Ook met de micro-avonturen van Meiden in de Bergen ga je samen met like-minded vrouwen op avontuur. We trekken de natuur in om zo weer écht met elkaar in verbinding te komen. Doordat je samen onderweg bent en soms grenzen verlegt, ga je ervaren dat je weer meer in verbinding komt met jezelf, elkaar en de natuur om je heen.

Hieronder staan alle Micro-avonturen op een rij

Bergmeid weekend in de Ardennen

BergMeid Weekend

De paden op, de lanen in. En daarna de bergen in! Droom je al een tijdje  van een avontuurlijke trektocht in de bergen, maar zie je er als een (jawel) berg tegenop? Of heb je de knoop al doorgehakt en wil je je juist goed voorbereiden? Trakteer jezelf dan op het BergMeid Weekend! Wij weten zeker dat je het in je hebt, dat zullen we je laten zien!

1 t/m 3 oktober – VOL

BergPrep weekend Zuid-Limburg

BergPrep Weekend
Zuid-Limburg

Op mini huttentocht over de Nederlandse bergen! Wie denkt dat je ver weg moet om hoogtemeters in de kuiten te krijgen, heeft het mis. In het zuiden van ons kikkerlandje liggen zeven échte ‘bergen’. Wil jij goed voorbereidt aan je bergtocht beginnen en de kuiten en benen uit winterslaap halen of samen met andere meiden genieten van de heuvels dichterbij huis? Dan is dit BergPrep weekend iets voor jou!