Meiden in de Bergen

samen, actief en duurzaam de bergen ontdekken

Altijd Druk

We leven in een maatschappij waarin we continu online zijn, prikkels binnen krijgen en doelen ‘moeten’ behalen. Een goede baan, groot huis, mooie auto, verre reizen en veel vrienden. Het leven is een grote bucketlist geworden waarin we proberen zoveel mogelijk af te strepen. We zijn altijd druk, of het nu om werk gaat of onze vrije tijd. De weken en maanden vliegen voorbij, maar wat heb je nu eigenlijk allemaal gedaan?

Het leven speelt zich steeds meer binnen af

We nemen de tijd niet meer om de natuur in te trekken en echt de schoonheid ervan te zien (zonder het alsnog online te delen). Daarnaast zijn of doen we allerlei dingen samen, maar zijn we wel ECHT samen? Of doen we het alleen tegelijk?

Betekenisvolle bergen

MIDB geeft jou de gelegenheid om samen, actief en duurzaam prachtige omgevingen in de bergen te ontdekken. Het mooie van tochten door de bergen is dat het dé ideale manier is om weg te komen van de drukte en digitale wereld. Bereik met je telefoon is hier namelijk geen vanzelfsprekendheid. Je kan echt genieten van het hier en nu, waarbij je mentaal en lichamelijk tot rust komt, terwijl je een fysieke inspanning levert. Je gelooft het misschien niet, maar het werkt echt!

Met MIDB kom je weer écht in verbinding met de natuur en elkaar. Zie het als een reset wat misschien heel zwaar klinkt, maar dat is het niet. Je zal ervaren dat het vanzelf gaat.

Wat jij moet doen, is er ZIJN

Echte avonturen kun je niet downloaden

Van waardes naar logo

Het logo van MIDB is niet zomaar een leuk uitgekozen vorm die toevallig ook op bergen lijken ;-). De elementen in het logo vertellen het verhaal waarvoor MIDB staat.

Explore

Transform

Learn

Transition

Nature

Het leven is een ontdekkingstocht waarin we continue op reis zijn. Ik wil met jou samen de bergen ontdekken want geen berg, gebied of seizoen is hetzelfde (explore). Je gaat ervaren dat je door de inspanning van het op pad zijn in bergachtig terrein kunt ontspannen, zowel mentaal als fysiek (transform). Hierbij leer je niet alleen andere leuke meiden kennen, maar waarschijnlijk leer je ook jezelf een beetje beter kennen (learn). Je kunt namelijk veel meer dan je denkt! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is er in het moment te ZIJN (transition) en te genieten van de prachtige natuur (nature).

Meiden in de Bergen = Duurzaam

MIDB neemt je mee naar de natuur en laat je de bergen beleven. Wandelend door de bergen is niet alleen goed voor de omgeving omdat het minder impact heeft, maar ook voor jezelf. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelen super gezond is. Doe je dit ook nog eens in de natuur dan heeft het een nog groter positief effect op je algehele welzijn. Door te wandelen in de natuur zal je ervaren dat je weer meer in verbinding komt met jezelf en de natuur om je heen.

Een duurzame wereld zorgt dat mens en natuur met elkaar verbonden zijn en voor elkaar zorgen. MIDB vindt het erg belangrijk om bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling waarbij de vrouwen in balans zijn met zichzelf, elkaar en kunnen genieten van de prachtige natuur zonder haar onnodig te belasten.

Hoe Meiden in de Bergen een bijdrage levert aan een mooiere wereld, lees je in mijn duurzaamheidsverklaring

#Duurzaamreizen