Gratis paklijst huttentocht

Huttentocht paklijst

Voor huttentochten heb je niet heel veel spullen nodig. Ik raad dan ook iedereen aan alleen de noodzakelijk uitrusting mee te nemen, waardoor het gewicht van je rugzak relatief laag blijft. En dat is ook fijn, want je draagt je spullen uiteindelijk allemaal zelf. Een te zware rugzak kan het wandelplezier behoorlijk in de weg zitten en dat zou zonde zijn! Wil jij niets vergeten? Download dan de paklijst en vergeet niets!

Nooit meer wat vergeten met deze huttentocht paklijst!

Het e-book Paklijst huttentocht zorgt ervoor dat jij niet meer lang na hoeft te denken wat je meeneemt op je volgende huttentocht avontuur. Het is een leidraad samengesteld op basis van de 10 jaar ervaring die ik tijdens mijn tochten heb opgedaan. In de voorbereiding op jouw huttentocht zie je meteen welke spullen je nog aan moet schaffen of kan lenen. Je kan de paklijst er bij het inpakken van je rugzak eenvoudig bijhouden en meteen de spullen afvinken die je al hebt.

Interactieve paklijst voor jouw huttentocht

Niet printen = bomen besparen

Ik heb de huttentocht paklijst speciaal voor jou interactief gemaakt. Je hoeft het document dus niet te printen om alsnog meteen al je spullen af te vinken! Superhandig én jij start voortaan goed voorbereidt aan je huttentocht. En zo besparen we weer wat bomen :-).

Vul hieronder je gegevens in en jij ontvangt de huttentocht paklijst meteen in je inbox!

Vanaf nu heb je een paklijst voor al je huttentocht avonturen in de bergen. Zo hoef jij nooit meer lang na te denken over de inhoud van je rugzak.

Handig toch?!